Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
11 Ocak 2022

ybhp_20.jpg

SBÜ Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başvuru İlanı

SBÜ Trabzon Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından, 09 Mart 2020 - 17 Nisan 2020 tarihleri arasında "Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" düzenlenecektir.

Eğitim başvuruları 20 Ocak 2020 - 31 Ocak 2020 tarihleri arasında kabul edilecek olup başvuru için program sorumlusuna ait iletişim bilgileri aşağıda sunulmuştur.

Programa Yoğun Bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan (Yoğun Bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) Hemşire, Ebe (Hemşire yetkisi almış) ve Sağlık Memuru (toplum sağlığı) ünvanına sahip sağlık personelleri başvurabilecektir.

Başvuru Belgeleri:
1)Başvuru Formu (onaylı)
2)Tescilli Diploma Fotokopisi (aslı gibidir onaylı)
3)Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (aslı gibidir onaylı)
4)Hemşire Yetkili Ebe ise Yetki Belgesi

Program Sorumlusu: Suna ÇAĞLAR