21-28 Nisan Ebeler Haftası Etkinliğimiz

Güncelleme Tarihi: 29/04/2021

ebe_2021.jpg

21-28 Nisan Ebeler Haftası kapsamında hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Kemal UZUN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma EREN, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Koray DEMİRCİ eşliğinde değerli ebelerimize çiçek dağıtılmıştır. Eline doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan, mesleklerinin kutsallığına inanarak büyük bir sevgiyle insanımıza hizmet eden, gece gündüz demeden özveriyle görev yapan tüm ebelerimizin “Ebeler Haftası” kutlu olsun.

• IMG_9819.JPG
  • IMG_9821.JPG