Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının Kapanış Töreni Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 12/10/2021

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 06 Eylül-08 Ekim 2021 tarihleri arasında ikincisini gerçekleştirdiğimiz Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını tamamladık.Programda kursiyerlere katılım belgeleri, eğitim programının hazırlanmasında görev alan çalışanlarımıza ve eğitmenlere teşekkür belgeleri sunulmuştur. Yoğun Bakım ünitelerimizde bakım kalitesini artırmayı hedeflediğimiz Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programımıza katılarak sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimize çalışma hayatları boyunca başarılar dileriz.

• IMG_9960.JPG
  • IMG_9964.JPG