Covid-19 pandemisi kapsamında riskli grupta olan kişilere “Görüntülü Muayene Randevusu” hizmeti sunulmaya başlanmıştır.
11 Ocak 2022

hem_hafta19.jpg

Hastanemizde Covid-19 pandemisi kapsamında riskli grupta olan kişilerin hastanemize gelmesine gerek kalmadan Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) aracılığı ile görüntülü görüşme ile hekim tarafından muayene olmalarını sağlayan “Görüntülü Muayene Randevusu” hizmeti sunulmaya başlanmıştır.

Riskli grupta bulunan vatandaşlarımız MHRS'ye kimlik numaraları ile giriş yaptığında "Görüntülü Muayene" ekranına otomatik olarak yönlendirilir. Çıkan bilgilendirme mesajında "Tamam” butonuna tıklanır ve randevu alma süreci gerçekleşir. Uygun saat seçilerek görüntülü muayene onaylanır. Muayene saatinde görüntülü muayene başladığında hastamıza SMS mesajı gelir. Gelen mesajdaki linke tıklayarak telefonunuzdan veya kamera mikrofon özelliği taşıyan bilgisayarınızdan görüşmeyi başlatabilirsiniz.

Hastanemizde Göğüs Hastalıkları branşında ihtiyaç duyan hastalarımıza bu hizmeti başlatmış bulunmaktayız. Doluluk oranlarımıza göre randevu saatlerimizi arttırmayı planlamaktayız.

MHRS Görüntülü muayene randevusu almak için buraya tıklayınız

Sağlıklı günler dileriz.