28 Nisan Dünya Laborantlar Günü Etkinliğimiz

Güncelleme Tarihi: 29/04/2021

lab_gunu_2021.jpg

28 Nisan Dünya Laborantlar Günü kapsamında hastanemiz Başhekimi Doç.Dr. Kemal UZUN, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma EREN, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Koray DEMİRCİ eşliğinde değerli laboratuar teknikeri ve teknisyenlerimize çiçek dağıtılmıştır. İnsan sağlığının korunması ve daha kaliteli bir yaşam sunulması için birlikte mücadele ettiğimiz sağlık sektörünün parçası olan, hastaya doğru teşhis konulmasında büyük öneme sahip tüm tıbbi laboratuar teknikeri ve teknisyenlerimizin 28 Nisan Dünya Laborantlar Günü kutlu olsun.

• IMG_9812.JPG
  • IMG_9803.JPG