Prof.Dr.İlker MATARACI Ameliyathane ve KVC Yoğun Bakım Ünitesi

Güncelleme Tarihi: 19/03/2021

Mesleğinin zirvesinde iken aniden aramızdan ayrılan Prof.Dr.İlker MATARACI hocamızı genç yaşta kaybetmenin tarif edilemez hüznü içerisindeyiz. Hastanemizin gelişmesinde, güven duyulan, tercih edilen bir merkez olmasında büyük emekleri olan, meslek hayatı boyunca Türkiye’nin her yerinden binlerce hastaya şifa dağıtan ve yetiştirdiği doktor ve diğer sağlık çalışanları ile aslında hizmetine devam etmekte olan hocamızın adını ve hatırasını yaşatmak için hayatının çoğunu geçirdiği yer olan KVC Yoğun Bakım ve Ameliyathane Ünitemize hocamızın ismini verdik. Hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.