Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kapanış Programı Yapıldı
11 Ocak 2022

sertifika.jpg

T.C. Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 11 Kasım-20 Aralık 2019 tarihleri arasında birincisini gerçekleştirdiğimiz Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı kapanış törenine İl Sağlık Müdürümüz Hakan USTA, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Kemal SÜLEYMAN, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Köksal HAMZAOĞLU, Kamu Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz KARA, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban UYSAL, Hastane Başhekimimiz Doç Dr. İsmet DURMUŞ ,hastanemiz yöneticileri ve çalışanları katılmıştır. Programda kursiyerlere katılım belgeleri, eğitim programının hazırlanmasında görev alan çalışanlarımıza ve eğitmenlere teşekkür belgeleri sunulmuştur. Yoğun Bakım ünitelerimizde bakım kalitesini artırmayı hedeflediğimiz Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programımıza katılarak sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerlerimize çalışma hayatları boyunca başarılar dileriz.

Hastane Yönetimi