Of Kalp Günleri Etkinliği Yapıldı
11 Ocak 2022

of.jpg

Of Devlet Hastanesi’nde 14 Şubat 2020’de ‘’ Sevgililer gününde sevdiklerimizin üzülmemesi için kalp sağlığımızı kontrol ettirmek ‘’ amaçlı farklı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan USTA ,Of Kaymakamı Syn.Eyüp FIRAT ,Of Belediye Başkan Vekili Syn.Ahmet ÇAPOĞLU,İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı UZm.Dr.Kemal SÜLEYMAN ,Sağlık Hizmetleri Başkanı Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU katıldı.
      Kronik Kalp ve Damar hastası olan hastaların poliklinik muayenesi ve kontrolü yanında rutin tarama amaçlı başvuran hastaların da tetkikleri yapılıp tedavileri düzenlendi.Etkinliğe Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ahi Evren Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Doç.Dr.M.Raşit Sayın ( Kardiyoloji Uzmanı ),Doç.Dr.Sefer USTA ( Kalp ve Damar Cerrahis Uzmanı),Uzm.Dr.Ömer Faruk ÇIRAKOĞLU ( Kardiyoloji Uzmanı ) misafir Hekim olarak gelerek katkı sundu.
      Etkkinlik ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Şaban UYSAL ; İlçede bulunan bir hastane olarak böyle üst düzey bir etkinliğin hastanemizde yapılması bizleri son derece mutlu etmiştir.İlçemizde ve bölgemizdeki vatandaşlarımızın da Kalp Damar sistemi ile ilgili şikayetlerine yönelik olarak ilgili branş uzmanlarına kolay ulaşmaları sağlanmıştır dedi.
     Dr.UYSAL şöyle devam etti ; Bu etkinlik ile 174 hastamızın muayenesi ve Kalp hastalıkları ile ilgili tarama yapılmıştır.Bu etkinliğin yapılmasında bizlerden katkılarını esirgemeyen başta projenin mimarı Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.HakanUSTA’ya ,Of Kaymakamı Syn.Eyüp FIRAT’a ,Of Belediye Başkan Vekili Syn.Ahmet ÇAPOĞLU’na,İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hizmetleri Başkanı UZm.Dr.Kemal SÜLEYMAN’na ,Sağlık Hizmetleri Başkanı ve Ahi Evren Başhekimi Vekili Op.Dr.Yavuz ÇAKIROĞLU ,büyük emek veren Misafir hekimlerimize ve tüm katılımcılara çok Teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

• IMG-20200214-WA0006.jpg
  • IMG-20200214-WA0009.jpg