(USES) Yoğun Bakım Ünitesinde Kritik Hasta Bakımı ve Temel İlkeleri Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 07/06/2021

Sağlık Bakanlığı Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi (USES) Yoğun Bakım Ünitesinde Kritik Hasta Bakımı ve Temel İlkeleri Eğitimi

Covit-19 salgını konusunda özellikle yoğun bakım uzmanlık eğitimi almayan hekimlerimiz için uygulama birliğinin sağlanması amacıyla Bakanlığımız tarafından alanında uzman hekimlerin katkısıyla 30 dersten oluşan Yoğun Bakım Ünitesinde Kritik Hasta Bakımı ve Temel İlkeleri eğitim modülü hazırlanmıştır. Eğitimler ÇKYS’de kayıtlı olan ve kamu, özel ve üniversitede çalışan tüm hekimlere tanımlanmış olup, katılımcıların Sağlık Bakanlığı Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi (USES) https://uses.saglik.gov.tr adresinden kayıt olup eğitimleri tamamlamaları gerekmektedir.